Лист за избегла, прогнана и расељена лица

ВЕЧЕ КРАЈИНЕ

0 коментара
ВЕЧЕ КРАЈИНЕ

ВЕЧЕ ДАЛМАЦИЈЕ, ЛИКЕ, КОРДУНА, БАНИЈЕ, ЗАПАДНЕ СЛАВОНИЈЕ, ЗАПАДНОГ СРЕМА И ИСТОЧНЕ СЛАВОНИЈЕ И БАРАЊЕ

ВЕЧЕ КРАЈИНЕ„, традиционална културно-забавна манифестација крајишника у Војводини одржаће се, по 12. пут у старој бази у ресторану „Рибарац“ на Рибарском острву у Новом Саду.
Ово Крајишко окупљање као и увјек побуђује велико интересовање љубитеља изворне и нове крајишке пјесме.
Богат културно-умјетнички и забавни програм као и висок ниво организације гаранција су још једне незаборавне крајишке вечери. Зато не оклијевајте, на време обезбедите своје мјесто у велелепној сали ресторана „Рибарац„. Очекује се да ће у програму учествовати крајишка рок-поп група „Минђушари„, „Момо и Додир„, „Црни бисери„, Бране Пајић, изворна мушка пјевачка група „Корјени„, изворна женска пјевачка група Светлане Спајић. Цијена улазнице је остала непромјењљива у односу на прошлу годину и кошта 1.500 динара а у њој је садржана вечера и програм.
До сада је на „Вечери Крајине“ учествовало преко 400 извођача програма из Србије, Републике Српске и Хрватске и присуствовало око 6000 посјетилаца.

Организатор „Вечери Крајине“ је крајишки културно-информациони центар „Крајина„, а идејни творац и аутор манифестације је Миле Совиљ. Ово крајишко окупљање подржавају многобројни донатори што Вече чини препознатљивом и по многим параметрима непревазиђеном.
Коначан списак извођача програма као и додатне информације у вези одржавања ове Вечери на време ћемо објавити на овом сајту.

Оставите коментар